Обади ми се!
Как си?
Да се видим по Скайп.
Неплатените такси
ще оставим за май.
Обади ми се!
Как са
монотонните дни?
Този свят ще навакса
Всеки пропуск . Помни!
Обади ми се!
Чувствам,
че ме мислиш и ти.
По площадите пусти
се разхождат мечти.
Обади ми се!
Става
в битието пре-лом.
Виртуална забава,
си спретни мълчешком.
Обади ми се!
Зная,
че ще дойдеш при мен
и заспалата стая
ще запей.
Някой ден …
© Дияна Ханджиева Все права защищены
"...и заспалата стая
ще запей."
Дано!