Обади ми се в неделя
Обади ми се в неделя,
обади ми сега!
Слънчева усмивка иска
Моята добра душа.
Обади ми се, когато
падат жълтите листа!
Обади ми се, защото
вън танцува есента!
Обади ми се, не чакай!
Дъжд от чувства донеси!
Във неделя не забравяй,
моя номер избери!
Обади ми се в неделя,
щастието е пред нас!
Повод мога да намеря
да се срещнем в този час.
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Все права защищены