Писна ми от критици, от
дребни и бедни душици!
Кой-кого и как намери,
все за нещо ще се начумери.
Все ще има схватки, омръзна ми
да се лутам в догадки!
Всеки намира изява - едни
чрез поезия, други - чрез
коментари. Няма вече
обективни хора - повечето
са заспали. Mного жалко за
свободната мисъл...
Обект на изследване е светът.
Светът се е улисал да дава
оценка и да става учител
по "Собствено мнение". В това
няма грешна преценка и
нитo грам съмнение!
© Мария Все права защищены