Обещай ми любов като в приказките, която никога не свършва,
обещай ми да бъдеш до мен, дори когато всеки си тръгва.
Обещай ми да не пускаш ръката ми никога
и да ме обичаш повече от всякога.
Обещай ми, че лъжите на хората
не биха попречили да сменим посоката.
Защото заедно, ръка за ръка,
бихме могли да се справим дори със света!
© Вержиния Илиева Все права защищены