че свалени едва ли ще светят.
Щом свалиш ги, малко трудно горят -
ще са само изстинали малки сълзи.
Не, не ми обещавай бряг непознат -
там вълните са няколко бала.
Дай ми малко парченце от своя си свят,
за да бъда щастлива до края.
Обещай ми само мъничко жар,
да ме топли в нощите ледени.
© Нели Все права защищены