Ще бъда каквато ме искаш -
топла, нежна, добра
духа ми във длани ще стискаш
на любовница, майка, сестра.
Ще бъда каквато ме искаш
прости ми, че избягах преди
не искам за друго да мислиш,
че сме двама е важно, нали.
Ще бъда каквато ме искаш -
пророчица на твойте мечти
само недей да притискаш
любовта ни в ограда с бодли.
© Зл Павлова Все права защищены