До утрото на нашта нова среща,
пуши си ти, а аз варя ти леща.
В кафенцето захар да ти сложа?
Ох, Боже, къде оставих ножа?
Стои ти страшно рокля от копринка,
а аз пералнята ще пусна, ей сегинка.
Кучето ли, май, че го разходих,
легни си – нуждаеш се от отдих.
Да, да, платил съм тока и водата,
и с детенцето играхме в гората.
Кифличките там са – ей до тебе,
каква склероза съм – дявол да го вземе .....
Майка ти отивам да посрещна.
Не знам – тя дали обича леща?
Дано не е на плодова диета,
измъчи се бабичката клета.
За фризьора – май съм те записал .....
масаж и йога, ох как съм се улисал .....
забравил съм да сложа и от соса,
надявам се това не те ядоса!
Купон с приятели? Добре де, мила,
върви сама, че вече нямам сила .....
Разбрах какво е да бъдеш домакиня,
ще ти помагам много ….. таз` ..... от догодина! :)