Тиха съм като всичките лудости.
Измислена от някой егоист.
Вярвах, че съм човек.
Ненормално е.
Измислена…
Банално…
Кукла.
Живи сме само измислиците.
Хората умряха у човеците.
Безсмислени фарсове…
На обичане.
Стъклени.
Кукли…
Тихи…
Лудостите ми ме измамиха.
Обезсмислих се.
Измислица съм…
… Недомислена…
© Свобода Все права защищены