Пиленце, зайченце, агънце, котенце...
Мое мило, любимо дете!
От майчина обич, топи се мойто сърце!
Но си порасло. Не искаш закрила.
дори си намерил своята " мила"!
А аз? Какво да правя с тез нежни думи,
след като няма мост помежду ни?
© Маргарита Ангелова Все права защищены