Обичам се. Във себе си аз вярвам.
Душата ми е вечен лъч от Бога.
Обичана съм. И не се предавам -
в неволя да живея с вяра мога.
Обичам те. И толкова е просто.
Ранимостта е отказ, иск–необич.
Прегръдката на две души е моста,
на който Ерос хвърля свята орис.
За да обичам сякаш съм родена -
усещам го до сетната си фибра.
Открих се. В споделеност. И вселена.
И в обич светлината ме намира.
© МариЯ Все права защищены