9 мар. 2007 г., 09:09

Обич 

  Поэзия
751 0 2

Обич

Обичта ми към теб и всико, което имам.
Тя в самотните нощи ме преспива.
Чрез нея път към теб намирам.
Тя ме подържа истински жива.

Умре ли тя и аз умирам,
затова още дишам и живея.
Следа от теб да търся не спирам,
ти ме краш все повече и повече да те копнея.

© Красимира Бакалова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??