Дни и нощи наред се молех
за малко обич и любов...
Дни и нощи не съм спала,
постоянно мислех ли и
мислех дали ще срещна някога
Любовта, дали ще получа някога
и обичта за,която съм мечтала...
Молех се на Господ някой ден
и при мене да дойде човек,
който да ми каже, че ме обича
и ,че неговата любов е истинска
и искрена...
Най-накрая това се случи не
чаках дълго до мене застана
човек с истинско и искрено сърце
без лъжи, без фалшиви обещания
и фалшиви думи за обич и любов...
Той застана пред мене и ми каза:
„Мила моя, много те обичам и искам
да бъда с тебе сега и завинаги,защото
в тебе намерих моята половинка...“
Благодарение на него разбрах
значението на двете думи какво е обич и
какво е любовта, той ме накара да
се чувствам истинска и желана от
него жена...
Той ми каза, че в мене е видял
това, което не беше виждал в друга,
той мене видя едно скромно,свито,
невинно и жизнено момиче с желание
за живот...
Обичам го и винаги ще
го обичам докато докато сърцето ми
още бие, защото то ще бие само и
единствено за него!!!!
© Виолета Перфанова Все права защищены