Аз съм изгубена следа,
скитаща се в мрак сама,
слънцето свети в очите ми,
но в душата ми е само тъма.
Дали изоставена бях,
или сама си тръгнах, не разбрах,
но сърцето ми самотно е в нощта,
не свети нищо веч за мен и през деня.
Обичта ми става черна,
песента заглъхна като в бездна,
тихо спокойствие обзема ме
и сякаш прошепва, че обича ме.
© Лунна Все права защищены