31 янв. 2007 г., 21:09

Обичааммм 

  Поэзия
755 0 3
Обичам устните ти сладки.
Обичам погледа ти благ.
Обичам срещите ни кратки,
без тях се чувствам като в мрак.
Без дъх оставам щом те срещна
потръпва всяко нещо в мен
и нито глад и студ усещам
потъвам аз във твоя плен..
Целувките ти ме подпалват,
със жарък огън парят ме
и устните ми пак се жалват ..
Мълвят към теб " ОБИЧАМ ТЕ! "

© Яница Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??