ОБИЧАХ
Обичах живота.
Обичах и теб.
Обичах да живея.
Обичах да съм с теб.
Обичах да те гледам.
Обичах да не спя.
Обичах да се смея.
Обичах да летя.
Обичах да танцувам.
Обичах да вървя.
Обичах да те чувствам,
за ръка да те държа.
Обичах да целувам
топли устни сутринта.
Обичах да усещам
прегръдка силна през нощта.
Обичах да те виждам.
Обичах да си с мен.
Обичах още дълго, но ти не бе до мен.
Намразих аз живота.
Намразих любовта.
Намразих светлината.
Намразих и смеха.
Намразих твойте устни.
Намразих и света.
Намразих всичко земно.
Поисках да умра...
© Невена Христова Все права защищены
но не се е решил да го напише!
Поздрави, Вени, и късмет!