1 апр. 2007 г., 23:01

Oбичах..! 

  Поэзия
672 0 0

Случвало ли ти се е да гледаш в нищото, виждайки себе си?
Да тъгуваш, без да разбираш мъката, да чуеш мислитЕ си и да се уплашиш от тях?
Да счупиш нечии крила, без разкаяние?
Да забиеш нокти в кожата си, за да усетиш боЛкаТа сИ?
На мЕн мИ сЕ случи, защото оБиЧах!

© Таня Кикова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??