14 янв. 2016 г., 23:41

Обичай 

  Поэзия » Другая
380 0 0

Тя не може да бъде решена…
Ако може да бъде сложена в скоби…
Събрана...
Извадена...
Умножена...
Разделена...
Раздробена…
Помни…
Не е тя…
Тя не може да бъде решена…
Tя е решението…
Обичай…

© Лили Лили Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??