Обичай ме, през цялата година,
недей отлага нежност и за миг!
Любов е всеки ден, щом тебе имам,
дори студен – е с топлина обвит!
Обичай ме, недей спестява време,
не гледай бъдещето си без мен!
Обичай ме и гняв да те обземе,
дори и да горча във този ден!
Обичай ме, недей назад поглежда!
Нека нямаме самотна дата –
дори и да боли...и без надежда –
обичай ме докрай и без остатък!
© Pepi Petrova Все права защищены