Прегръщай ме, защото е студено.
Дали започва ледников период?
Сърцето до снежинка е смалено,
но още тупка, сети ли любов.
Целувай ме, защото пак е зима,
а зима ли е - сто години спя.
В съня мечтая точно теб да имам,
да може точно с теб да се спася.
Обичай ме! До болка и до лудост,
до блясъка на простите неща.
Ти знаеш - всяка приказка е чудо
удари ли дванайсет през нощта.
Бъди до мен. И аз ще се събудя.
С ръцете си стопявай този лед.
Повярвай ми, не искам нищо друго
освен любов...освен любов и теб.
© Деа Все права защищены
Но нищо де - надявам се, че съм те разхладила малко😊