Обичай ме истински
Обичай ме с тихата нежност на вятъра,
в сърцето ми топли мечти разпилял,
със пръсти докоснал душата ми плаха
и зрънце надежда със обич посял.
Целувай ме с жарките ласки на слънце,
запалило в мен всепоглъщащ пожар,
потапяйки в злато малкото зрънце -
разцъфващо цвете във светъл олтар.
С ръцете прозрачни на летния дъжд...
прегръщай ме тихо, по мен се разливай,
като капчици обич, с любовта си на мъж,
мойте устни с копнеж на наслада опивай!
08.08.2006г.
© Гергана Шутева Все права защищены