20 нояб. 2010 г., 21:49

Обичай ме, върни се! 

  Поэзия » Любовная
1943 0 2

Обичай ме, върни се!

 

Обичам те, жадувам и копнея
да си винаги до мен.
Липсваш ми,
върни се вече -
нека бъдем пак щастливи.

Обичам те!
И в знак на нашата любов ела си -
върни се пак при мен.
Не бягай ти от любовта си,
ела си, умолявам те.

Животът е един-единствен,
един за всички нас,
но какво е той без любимия човек?!

Ела, върни се. Моля!
Нека бъдем пак щастливи.
Обичам те, обичай ме и ти.
И нека нашите сърца
да се слеят в едно -
ти бъди Аз,
а аз ще бъда Ти!

Не забравяй - любовта е нещо свято,
поискаш ли я -
тя никога не си отива,
отблъснеш ли я -
тя се връща.
Любовта е вечна!

© Ива Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??