Обичай я, тъй както те обичам.
Тъй както смисъл си за мен.
Защото аз на нея не приличам,
защото, може би, за нея си роден.
Обичай я, а аз ще те обичам.
Безумен парадокс, изгарящ ада.
Обичай я, защото пътя ти пресича.
Обичай я, когато смее се, когато страда.
Желай я, както те желая.
И дай ù любовта, която ми отне.
Обичай я, аз няма да призная,
че още те обичам. Не.
Обичай я, тъй както те обичам.
Обичай я, от спомени и болка изгорен.
Проклинам се, че това изричам... (но)
Обичай я, тъй както си обичал МЕН!
Б Е З У М Н О
© Петя Терзийска Все права защищены
С уважение - Любомир Попов