Обичам всичко в теб - погледа, очите и гласът.
Обичам начина, по който ме гледаш всеки път.
Обичам сърцето ти - мъжко и така нежно.
Караш ме да мечтая безметежно.
Обичам начина, по който ме галиш,
момента, в който всичко в мене палиш.
Обичам устните по-сладки и от мед,
в сърцето ми стопи онзи лед.
Обичам те - такъв, какъвто си.
Нека да рисуваме още мечтите си.
Обичам усмивката ти - правиш ме щастлива.
Всяка минута с теб е толкова красива.
Обичам те, момче - така не бях обичала преди.
Само с думи остави в душата ми дълги следи.
© Лилия Все права защищены