Обичам тебе аз безумно,
като никой на света.
Обичам мъничкото в тебе,
онези детските неща.
Обичам полъха в косите,
когато тихо ме целуваш.
Обичам те когато се усмихваш,
и бляскат твоите очи.
Обичам нежната прегръдка,
като на изгубено дете.
Обичам обичта ти сладка,
усмивка в тъмнината.
Обичам сутрин като стана,
да виждам твоето лице до мен.
© Гери Все права защищены
Надявам се следващият път да са по-добри !!!
Все пак човек се учи докато е жив...