Обичам да се губя
в гъстата гора
на целувките ти,
в храсталаците на илюзиите,
под сенките на истините.
Обичам да се къпя
в пенливите реки
на желанията,
извиращи от очите ти
и да плувам по течението на мечтите...
Обичам да усещам
нежния вятър на пръстите ти,
галещи косите ми,
промъкващ се
зад най-крехките
клонки на очакването...
Обичам да заспивам
в топлите ти обятия,
в които приспиваш тъгата ми,
люлеейки най-пъстрите ми спомени
в люлката на неизказани признания...
Обичам...
https://www.youtube.com/watch?v=695Q1C4-6gY
© Веселка Стойнева Все права защищены