Обичам прилива
на риска
и бурните вълни-желания,
подводните скали
на истината
и пяната на отчаянието...
Обичам отлива
на мислите
от брега топъл на вината
и шарените
миди-мигове
във залива на свободата...
© Веселка Стойнева Все права защищены