Обичам да виждам усмивката ти
и как погледът ти плахо шари.
Обичам да чувам нежният ти глас
и дъхът ти, в близост до себе си.
Обичам да ме прегръщаш силно
и да усещам твойта топлина.
Обичам да ме разбираш и цениш
и да получавам твоята подкрепа.
Абе, с няколко простички думи,
ОБИЧАМ, когато си близо до мен!!!
29. 04. 2008 година
© Радка Йорданова Все права защищены