26 июл. 2004 г., 23:07  

Обичам го 

  Поэзия
1506 0 3

Обичам го

"Още колко ще трябва да чакам

ти да се умориш да бъдеш сама?

Още колко да те обикне ще чакаш,

кога ще разбереш, че всияко било е игра?

Кога ще осъзнаеш, че мен ме има,

че обичам те и искам да съм с теб,

че искам да те прегръщам и наричам "любима",

кога ще усетиш моят копнеж?"

 

Имаш хиляди въпроси към мен,

а аз нямам отговор за тях

Живея в един отминал ден,

който е вече купчина прах

Не искам, не мога да спра

да го обичам, да вярвам, да горя

в една красива любов - мечта,

която все още живее в моята душа

 

Прости ми, че в теб любовта не намирам,

че друг е в моето изстрадало сърце,

че нямам сили него да проклиням,

че за мен той е любимото момче!

© Слънчево момиче Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Ей момиче... Красотата на тъгата, не бях виждала в по-красива светлина..
  • Чудя се само защо не направиш нещо с тез стихчета? Знаеш ли какъв голям успех ще имаш
  • Едва ли ти е до това, но се справяш много добре с любовната лирика!
Предложения
: ??:??