18 мар. 2007 г., 16:27

Обичам те 

  Поэзия
1036 0 5
Обичам твоите сини очи, обичам, когато извърташ глава встрани. Обичам, когато се смееш, говориш, дори когато от ревност бясно мърмориш. Обичам усмивката, твоите устни обичам ги, така палави и вкусни. Обичам ръцете ти - силни и нежни. Обичам косите, така небрежни. Обичам, когато кожата ти се допира в мен, тогава усещам нещо странно - топъл сатен. Обичам, когато от студ премръзнала е тя и търси в мойта кожа топлина. Обичам те - твойто тяло и душа. Обичам те дори далеч да си сега. Обичам те, ти моят свят преобърна. Обичам те, усмивката на лицето ми ти върна.

© Катя Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??