От първата ни среща в
Безумно тиха лятна вечер
Избухнаха милион искри и
Чувствата засмяха се в очите ни.
А днес, когато светят само спомени,
Мълчанието ми прошепва твоите думи.
Тъгата кани ме на танц в прегръдките си.
Единственото обещание душата ми ще пази.
© Виолет Гаджева Все права защищены