"ОБИЧАМ ТЕ''-2
Обичах те преди, но само като приятелка.
Сега започнах вече и да деля с теб всяка моя болка.
Защо да не стане нещо повече от любов помежду ни?
Или вече се е случило дори и това. Аз и ти сме влюбени.
ОБИЧАМ ТЕ и искам да си вечно в моите ръце.
ОБИЧАМ ТЕ с цялата си обич събрана в моето сърце.
ОБИЧАМ ТЕ, но думите за мен не са достатъчни,
аз нямам проблеми да ти изричам безброй пъти,
че целият съм твой и Обичам те.
Обичам те до припадък, дано за теб да съм сладък.
Привършвам с един проект, по който съм работил
вече цял век и искам да ти го подаря, че се отнасяш
с мен добре и с моето сърце.
© Кою Коев Все права защищены