Посветено на Калоян
Не искам повече да съм сама!
Думите безсилни са сега!
Защо остави в мен да вали
дъжд от горчиви сълзи?
Да те забравя ли?
Не, не мога!
Не, не искам!
Не питай Ти, какво ми е в сърцето?
Защото знай, че Аз
ще те излъжа
за сълзите и болката в мен!
Теб обичам и без Теб
Аз не мога!
Не вярваш Ти,
че това така е.
Не вярваш Ти,
че мога Аз да те обичам!
И въпреки това,
това така е!
Не мога Аз
да не те обичам!
Обичам те!!!
© Сълза Все права защищены