Обичам те! Обичам те! Обичам те!
И сякаш раждам се отново аз.
Обичай ме! Обичай ме! Обичай ме!
И нека щастието бъде с нас.
И нека да изкачиме тъгата
и да откъртим смело ревността...
И към върха на свободата
по-бързо да намерим път.
Обичам те! Обичай ме! Обичам те!
И нека тъй да бъде до смъртта,
когато със "обичай ме", "обичам те"
ние заедно ще напуснем света...
© Емилия Все права защищены