Обичам те
Безумно ли обичаш, със вятъра ли тичаш?
Безкрайна нощ е, времето ли пак пресичаш?
Безусловно ли желаеш, на любов отново да ухаеш?
Безкористно ли искаш, завинаги да ме желаеш?
Безрезервно те обичам, от душата ли ще ми го кажеш?
Безшумното сърце, със ръце ли ще го хванеш?
Безплътното ми тяло, със твоето ли ще го погалиш?
Безсънните ми чувства, на света ли ще покажеш?
Безтегловната ми обич, със сърцето си ли ще я докажеш?
Безпаметно ли ме желаеш, искам да признаеш?
ОБИЧАМ ТЕ... просто да го знаеш...
Юлиано
© Юлиано Кръстев Все права защищены
Възхищение!!!
Винаги обичай с доброта,свобода и топлината в чувствата ти!!!