Обичам те…
На къде отиваме, кажи…
Любовта ни вече тлее.
Без думи…
Без чувства…
Не мога аз така…
Обичам те, но не зная как да продължа…
Пламъкът на любовта загасва
и не зная как да го възстановя…
Обичам те…
КАЖИ ми нещо…
Дори “Върви си” бих разбрала,
но с болка ще приема.
Обичам те…
КАЖИ ми нещо…
Не тръгвай ти безмълвен…
Обичам те, поспри… !!!
Дори в очите не можеш ме погледна.
Любов ли е това, КАЖИ…
Без думи…
Без чувства…
ОБИЧАМ ТЕ!!! Това го запомни!!!
© ЗоРи Все права защищены