12 мая 2011 г., 10:26

Обичам те 

  Поэзия
624 0 0


Обичам те,
защото
създаде дом на всичките илюзии,
които
с времето трупах в длани;

обичам те,
защото
превърна всеки извор в сладка...
реалност;

обичам те,
защото
тази истина ми носи смисъл,
вяра;
някак влюбено спокойствие
в полет,

обичай ме,
защото е
любов;

обичам те,
обичам те.

© Елмаз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??