В живота ми си разпиляна,
все намирам те спонтанно,
с шепи грабя морска пяна
и винаги е тежко… жадно.
Всеки атом те познава
и влюбено флиртува с теб,
забравя, че си буйна лава
в чаша мисли с много лед.
Ти си култ- за мен и личност,
дразниш моя словоред.
Името ти е Мистичност,
а моето „Обичам те”...
© Георги Георгиев Все права защищены