17 янв. 2009 г., 10:33

Oбичам те 

  Поэзия
1439 0 3
 

Обичам те,

когато нежно целуваш моите устни.

Обичам те!

Искам за теб те винаги да са вкусни.

 

Обичам те,

когато плача самотна във мрака.

Обичам те!

Щом погледна в очите ти, виждам там светлината.

 

Обичам те ангелче мое.

Обичам те и сърцето ми винаги ще е твое.

 

Защото ти си моето слънце!

Ти си моята светлина..

Защото караш душата ми мрачна,

цветна и красива да е като дъга.

 

Обичам те!

Ти си моята луна.

Ти си моята звезда.

Ти си всичко, за което копнея на света.

 

И моето море..

И моето небе..

 

И моята бурна вълна.

И моята тиха река.

 

Ти си моето щастие

Моята душа.

Обичам те - ангел на мойта съдба.

© Радена Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??