14 авг. 2009 г., 11:39

Обичам те 

  Поэзия » Любовная
1012 0 2

Помня как, когато те видях, аз сведох поглед, секна моят смях.

С целувка ти сърцето ми плени,

а днес тъгувам за нощите под луната с теб.

Ще следвам  слънцето докрай - мила моя.

Ти не си до мен, но аз те усещам  още в моя живот.

Дъждовни дни, самотни нощи,

ела и под звездите пак ме прегърни,

върни магията, живота ми върни - защо ли?

Та, момиче, дали някой те обича повече от мен.

На теб ръка завинаги подавам, по пътя тръгна призори без мен.

Едно сърце подарък ти дарявам,

животът ти с моя да гори.

Когато ти си тъжна, аз ще съм усмивката ти,

когато си нещастна, аз ще съм клоунът,

който те разсмива - Но ако ти не искаш това - КАЖИ МИ!!!!!                  

© Някой Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??