Обичам те
Обичам те толкова много, но не мога да ти го призная,
защо ли...?
Защото ме е страх да не ме отблъснеш,
защото ще ми е мъчно ти да знаеш, но да не си с мен.
Обичам те толкова много и се реших - ще ти призная,
но как ще реагираш ти, не зная.
Обичам те толкова много... А ти обичаш ли ме?
© Христина Христова Все права защищены
miss_kaulitz (Габрела Илиева)
или
hris4etoo (Христина Христова)
май и двете
Точка.
Успех и умната .