Обичам те когато истински се смееш.
Обичам те, когато истински се смееш.
Oбичам те, когато в небето се рееш.
Oбичам те, когато проронваш сълза.
Oбичам те, когато ми дадеш целувка една!
Обичам те, когато се усмихваш.
Обичам те, когато яростта си стихваш.
Oбичам те, когато заспиваш.
Oбичам те, когато се събуждаш!
Обичам те, когато непрестанно ми звъниш.
Oбичам те, когато че ме обичаш ми твърдиш.
Oбичам те, когато си ми леко ядосана.
Oбичам те, когато си леко засмяна!
Обичам те във всеки един момент.
Oбичам те, защото останах заслепен.
Oбичам те, винаги ще ти повтарям,
че и ти ме обичаш няма да забравям!