Обичам те , защото си красива
и искам винаги да си щастлива.
Обичам хубавата ти усмивка ,
която на сърцето ми не дава
миг почивка.
Обичам твоите очи прекрасни
и устните ти сладострастни.
Обичам те и все ще те обичам
и по пътя към сърцето ти ще
тичам.
29.01.02г.
© Ицо Саков Все права защищены