30 нояб. 2005 г., 14:43

Обичам те 

  Поэзия
1237 0 2
Търся те...
като диво животно-храна.

Мечтая за теб...
като слепец за светлина.

Липсваш ми...
като на  риба на сухо-вода.

Нужен си ми...
като на земята след дълга суша-дъжд.

Обичам те...
както жена обича мъж!

© Милена Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??