19 окт. 2017 г., 00:12

Обичам те 

  Поэзия » Любовная
397 0 2

Понякога искам просто да следвам,

тази, в сърцето, горяща искра.

И да не мисля, а напред само да гледам

и да вървя и вървя напред по света.

 

Понякога просто искам да се чувства свободен,

да полетя със сребърни криле.

И да не съм за нищо виновен,

а само да съм горе в синьото небе.

 

Понякога просто искам самотата,

за да се радвам на живота красив.

Но заедно с нея, идва тъгата,

и няма как да съм истински жив.

 

Защото създадени сме не за самотен живот,

нито за да скърбим, а в нас да има тъга.

Създадени сме да дадем и получим любов,

за това, моля те, подай ми ръка.

 

И нека заедно напред да вървим,

и в съня си да сме на седмото небе.

И ако можеш ти разбери,

с тези думи казвам "Обичам те"!

 

Ако не ме разбра, прочети го отново,

схвани смисъла на мойте слова.

А сега схвана ли, че обичам те много,

И искам с теб ръка за ръка, просто до края на света! 

© Атанас Дизов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??