Най-прекрасната дума,която устните могат да изричат,
е да кажат на някого,колко много го обичат!
Тази дума е вълшебна,може да лекува.
Истинското ОБИЧАМ ТЕ с пари не се купува!
Цял живот живеем да чуем тази дума,
понякога завърта ни главата,взема ни
и ума...
Нищо по-добре не може да ни сгрее,
в думата ОБИЧАМ ТЕ,запален огън тлее!
Извира дълбоко от сърцето,дарява усмивки
на лицето...
Чуеш ли,че някой те обича,
времето ти по-приятно почва да притича.
Една дума,а осмисля целия ни свят,
мелодия на сърцето,весел цвят,
толкова невинна като детска игра,
караща да трептят милиони сърца!!!
© Виктория Тодорова Все права защищены