Обичам те.
В събуждането на зората,
в росата по зелената трева,
във ручея, роден от планината,
в забързания ход на вечността.
Обичам те.
В отминалата есенна позлата,
във вятъра целуващ вечерта,
във чайката, кръжаща над водата,
във пръските студени на дъжда.
Обичам те.
С усмивката на идващото утре,
с ръката вплела моята ръка,
с очите ти – два фара в тъмнината.
Обичам те - със тяло и душа.
© Ирена Иванова Все права защищены
Ако се оправят последните два реда... може би ще стане чудесен.
Поздрави!