31 янв. 2016 г., 17:47

Обичам те 

  Поэзия
430 0 0

Обичам те.

Толкова просто

и познато.

От песните и книгите,

от телевизията.

Обичам те.

Понякога безгласно

го изричаме,

на устата някак горчи й -

премълчава го.

Обичам те.

С продължителност

едно туптене.

И сърцето полудява

до неузнаваемост.

Обичам те.

От неувереност

си губим времето

в страх и тишина,

в погрешна самота.

Обичам те.

 

Недей да чакаш

почвай да показваш

казвай го с усмивка

казвай го на всички

казвай го с душа

казвай го сега!

Обичам те.

© Емилия Йорданова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??