Лесно е да го кажеш
Без да се замислиш
Без да го чувстваш
Без да помислиш за последствията
Лесно е да ме излъжеш
да ме примамиш в паяжините ти злокобни
да съсипеш и малкото което остана от мен
Лесно е без да се замислиш
Да разрошиш малката крепост
Която е построена със нежните ми ръце
Лесно е да го кажеш
Когато вече си ме загубил
Когато в далечината виждаш сянката ми
В опита да си ме върнеш
Лесно е нали
От личен опит знаеш ти...
© Павлина Пенкина Все права защищены