Вчера казах ти, че те обичам
днес ще го повторя пак
отново утре ще се вричам,
като полудял от страст хлапак.
Искам наш’та обич да е вечна
окъпана в любов и светлина.
Тиха, дива, безконечна
пълна с твойта топлина.
Безумно аз ще те обичам.
Ти си мойта малка Фея.
Със ласки тихо ще те кича
във стихове ще те възпея.
София
12.06.2017 г.
© Владимир Владимирович Все права защищены