Като Малкият принц
влюбих се в роза...
приютих я в ръцете си,
с толкова любов,
прегърнах допира и,
до сърцето си притиснах я,
душата ми погали я
и венчелистчетата и останаха
между пръстите ми -
без да срежа крилата и...
© Лили Вълчева Все права защищены